Repetities voor onze nieuwe voorstelling zijn gestart!

Zoals jullie kunnen zien op onze voorpagina, kozen we dit speeljaar 2018 (52ste stuk in 55ste speeljaar) voor de komedie “Een meid uit de Duizend”.
De repetities zijn deze week gestart en we hebben er weer zin in! Twee nieuwe speelsters vervoegen onze groep: Jolien Geldof (jaja, de dochter van…) en Astrid Bettens. We heten hen hartelijk welkom en hopen dat ze het naar hun zin hebben in onze groep. Luc Strobbe is er dit jaar ook opnieuw bij.

Onze “huisregisseur” Freddy Vermeulen koos ervoor, nu hij met pensioen is, om te stoppen met regisseren en uit te kijken naar nieuwe hobby’s. We willen hem langs deze weg vanwege de ganse groep van harte danken voor zijn jarenlange toewijding aan toneelgroep Clapdorp. Hij slaagde er telkens opnieuw in om het beste te halen uit de ganse groep en hopen dat hij evenveel vreugde mag beleven aan al zijn nieuwe bezigheden! Nog enkele andere vaste leden van onze groep kozen voor andere bezigheden: Robert Everaert, vele jaren spelend lid en ook zeer actief in de technische ploeg; ook Geert en Els die enkele jaren voor licht en geluid zorgden. We wensen hen eveneens nog vele leuke en vreugdevolle momenten toe.

Dat betekent dat we dienden uit te kijken naar een nieuwe regisseur, en dat is zeker geen onbekende; Patrick Verbuyst, één van onze eigen spelers, was bereid om dit jaar alvast de taak van regisseur op zich te nemen en we hebben er alle vertrouwen in dat hij deze nieuwe taak tot een goed einde zal brengen. We kijken al uit naar zijn tips en ingrepen om er een succes van te maken.

Zo zijn we nog wel op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) die tijdens de voorstellingen licht en geluid kan bedienen. Dit jaar is dit zeker, gezien de aard van het stuk, geen moeilijke taak: op tijd starten van een muziekje en af en toe eens de bel of de telefoon laten rinkelen, meer moet dat niet zijn… Wie zich geroepen voelt, stuur een berichtje of mailtje op 0486/821779 (Harry) of h.debeleyr@telenet.be. Je krijgt er alvast een stel nieuwe vrienden bij…

10135 antwoorden